Antena 3 CNN Externe Un bărbat a lovit mașinile agenților Secret Service care o protejează pe fiica vitregă a Kamalei Harris. Individul a fost reținut

Un bărbat a lovit mașinile agenților Secret Service care o protejează pe fiica vitregă a Kamalei Harris. Individul a fost reținut

kamala harris getty
Kamala Harris, vicepreședintele SUA | Sursă foto: Getty Images
de Roxana Mihăiescu    |    31 Iul 2024   •   23:21

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a lovit două dintre mașinile agenților Serviciului Secret american (USSS) care o protejează pe fiica vitregă a Kamalei Harris, Ella Emhoff. Incidentul a avut loc marți, 30 august.

Individul a provocat pagube la plăcuța de înmatriculare din spate la ambele vehicule, potrivit CNN.

Bărbatul a fost reținut de USSS, iar autoritățile din New York l-au plasat în custodia poliției.

„Marți după-amiază, o persoană s-a apropiat de două vehicule ale Serviciului Secret al Statelor Unite parcate în Manhattan-ul de jos și, fără provocare, a făcut pagube la plăcuța de înmatriculare din spate, la ambele vehicule”, a declarat purtătorul de cuvânt al USSS, James Byrne, pentru sursa citată.

Individul a fost identificat drept Harry Heymann, în vârstă de 45 de ani, potrivit poliției.

„Agenții serviciilor secrete au reținut rapid individul până la sosirea autorităților locale și l-au plasat în custodia poliției”, a mai spus James Byrne. 

Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi știut că autovehiculele aparțineau Serviciului Secret, motiv pentru care a recurs la acest gest.

„În niciun moment nu a fost în pericol niciun membru protejat ca urmare a acestui incident.”

Nu este însă primul incident de acest gen. 

În luna noiembrie a anului trecut, un agent USSS care o proteja pe nepoata președintelui Joe Biden, Naomi Biden, a tras în trei indivizi care încercau să pătrundă într-un vehicul guvernamental american în Georgetown.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close