Antena 3 CNN Externe Un băiat de 12 ani a murit după ce a căzut de pe balconul unei nave de croazieră care se îndrepta spre Texas

Un băiat de 12 ani a murit după ce a căzut de pe balconul unei nave de croazieră care se îndrepta spre Texas

nava de croaziera
Este a doua tragedie produsă la bordul navei. În 2019, un adolescent a murit după ce a căzut în timp ce încerca să intre în cabina sa de pe balcon. Sursa foto: Getty Images
de Claudia Popovici    |    11 Sep 2024   •   21:02

Un băiat, în vârstă de 12 ani, care se afla la bordul navei de croazieră Harmony of the Seas de la Royal Caribbean, a murit după ce a căzut de la unul din balcoanele vasului de la puntea numărul 8. Vasul se afla la finalul unei croaziere de o săptămână şi se îndrepta spre Galveston, Texas. Din păcate, copilul a murit înainte ca nava să ajungă la destinație, scrie publicaţia People.  

Tragedia a avut loc pe 7 septembrie, la bordul navei de croazieră Harmony of the Seas de la Royal Caribbean, acolo unde copilul de 12 ani se afla împreună cu familia sa. Din păcate, el a căzut de la unul din balcoanele din zona ‘Central Park’ a navei situată pe puntea 8, când a încercat să intre în cabina sa pentru că uitase cheia de la cameră. 

Din cauza rănilor suferite copilul a murit înainte ca nava de croazieră să ajungă la destinaţie la Galveston, Texas.

 „Suntem profund întristați să confirmăm moartea unuia dintre oaspeții noștri. Echipa noastră de suport oferă asistență și sprijin familiei oaspetelui în această perioadă dificilă. Din respect pentru intimitatea oaspetelui și a familiei sale, nu avem detalii suplimentare de oferit",  transmis un purtător de cuvânt al Royal Caribbean, sursei citate. 

Tragedia vine după ce un băiat de 16 ani a căzut și el de pe aceeaşi navă în 2019. Conform mai multor surse, adolescentul a căzut în timp ce încerca să intre în cabina sa de pe balcon.

La acea vreme, managerul de comunicare corporativă al Royal Caribbean, Owen Torres, a confirmat moartea într-o declarație afirmând: 

„Suntem întristați de pierderea unuia dintre oaspeții noștri într-un accident tragic,” se spunea în declarație.

 

Biroul de Medicină Legală din Broward a confirmat pentru PEOPLE într-o declarație la acea vreme că băiatul se afla la etajul opt al navei Harmony of the Seas 

Conform unui comunicat de presă de la Royal Caribbean, Harmony of the Seas a fost cea mai mare navă de croazieră din lume la lansarea sa în 2016. Navei i s-a desfășurat prima croazieră în noiembrie 2016, din Port Everglades din Fort Lauderdale, Florida.

Nava are 16 punți pentru oaspeți, 2.747 de cabine și poate transporta peste 5.000 de oaspeți.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close