Antena 3 CNN Externe Un anchetator al cazului fetiţei răpite în Portugalia a demisionat

Un anchetator al cazului fetiţei răpite în Portugalia a demisionat

Un anchetator al cazului fetiţei răpite în Portugalia a demisionat
17 Sep 2007   •   13:57

Reprezentantul poliţiei portugheze care instrumentează cazul fetiţei britanice dispărute a demisionat, în semn de protest faţă de modul în care au fost trataţi părinţii micuţei Madeleine McCann, bănuiţi că ar şi-ar fi ucis propriul copil. Inspectorul şef Olegario Sousa s-a declarat dezgustat de felul în care poliţiştii s-au puratat cu cei doi părinţi. Kate şi Gerry McCann au fost oficial numiţi suspecţi în Portugalia, şi o serie de publicaţii au dat publicităţii informaţii conform cărora cei doi au legătură directă cu dispariţia fetiţei. Soţii McCann vor să dea în judecată un cotidian portughez care a afirmat că poliţia crede că ei şi-au omorât copilul. Inspectorul demisionar şi-a manifestat dezaprobarea în repetate rânduri faţă de colegi de-ai săi care au dezvăluit diverse informaţii presei, care a declaşat o campanie de defăimare a cuplului britanic.

Se pare că Olegario Sousa a fost de fapt înlăturat din echipa de anchetatori, deoarece cazul a trecut oficial în responsabilitatea procuraturii.

Cuplul McCann, ajuns acasă în Leicestershire, a transmis luni mulţumiri tuturor celor care le trimit în mod constant scrisori de spijin şi care şi-au manifestat solidaritatea faţă de drama pe care soţii o trăiesc din luna mai şi până acum.

De 136 de zile familia McCann a primit scrisori şi încurajări de la persoane din toată lumea care au urmărit cazul Madeleinei.

Purtătorul de cuvânt al familiei a declarat că cei doi părinţi sunt bucuroşi ?la gândul că fetiţa lor Madeleine rămâne în sufletul şi rugăciunile oamenilor?.

Antena3.ro

Sursa foto: Sky News

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close