Antena 3 CNN Externe Un american şi-a împuşcat mortal soţia şi patru copii vitregi, apoi s-a sinucis

Un american şi-a împuşcat mortal soţia şi patru copii vitregi, apoi s-a sinucis

Un american şi-a împuşcat mortal soţia şi patru copii vitregi, apoi s-a sinucis
28 Sep 2010   •   12:23

Un american şi-a împuşcat mortal fosta soţie şi patru copii vitregi, iar apoi s-a sinucis, chiar în faţa poliţiştilor. Un al cincilea copil este grav rănit. Tragedia s-a petrecut într-un orăşel din Florida. Câţiva poliţişti aflaţi întâmplător, noaptea, în cartier au auzit focuri de armă în casa familiei Dell. Nu au mai asistat decât la ultimul act al tragediei.

Înainte de a se sinucide, Patrick Dell a împuşcat-o mortal pe fosta sa soţie, Natasha, şi pe patru copii ai ei din relaţii anterioare, cu vârste între 10 şi 14 ani. Fiul cel mare al femeii, de 15 ani, a fost şi el împuşcat, dar a supravieţuit. Asasinul şi-a cruţat doar propriii copii, de unu şi trei ani, care dormeau şi ei în casă. Localnicii sunt şocaţi de această întâmplare.

Masacrul a urmat după un divorţ complicat şi o serie de dispute violente şi ameninţări ale lui Dell la adresa fostei sale soţii. Dell a fost chiar arestat, după ce femeia le-a spus poliţiştilor că se temea pentru viaţa ei. Prietenii spun că Natasha şi-a iertat, totuşi, fostul soţ şi l-a primit din nou în casă, de dragul copiilor.

Acum, bărbatul s-a dezlănţuit din nou, iar de această dată nu s-a mai limitat doar la ameninţări.

Antena 3

×
Subiecte în articol: crima SUA copii sotie divort
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close