Antena 3 CNN Externe Ultimele pregătiri pentru dezbaterea prezidențială CNN Biden vs. Trump: Cei doi candidați își pun la punct strategiile pentru eveniment

Ultimele pregătiri pentru dezbaterea prezidențială CNN Biden vs. Trump: Cei doi candidați își pun la punct strategiile pentru eveniment

Ultimele pregătiri pentru dezbaterea prezidențială CNN Biden vs. Trump: Cei doi candidați își pun la punct strategiile pentru eveniment
Dezbaterea prezidențială va fi transmisă de CNN, și, simultan, de Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    25 Iun 2024   •   21:20

Mai sunt doar două zile până la cel mai aşteptat eveniment al verii în Statele Unite. Președintele Joe Biden și fostul președinte Donald Trump își pun la punct strategiile pentru prima dezbatere a campaniei, care va avea loc la CNN. Cei doi împărtășesc un obiectiv similar: să își prezinte adversarul ca fiind inapt pentru funcție.

Dezbaterea prezidențială va fi transmisă de CNN, și, simultan, de Antena 3 CNN - singura televiziune din România prezentă în SUA, la evenimentul istoric. Mihai Gâdea va transmite live, din Atlanta, reacțiile și atmosfera din jurul dezbaterii dintre cei doi candidați la președinția SUA.

La patru ani după o dezbatere controversată între Joe biden și Donald trump, cu un torent de insulte, injurii și întreruperi, președintele Biden se pregătește din nou să se confrunte cu predecesorul său imprevizibil pe scena dezbaterii.

CNN a aflat că Biden se pregătește pentru orice versiune a lui Donald Trump ar putea apărea joi seara, inclusiv un Donald Trump potențial disciplinat. Recrearea experienței de a se confrunta cu Trump, este o caracteristică cheie a dezbaterilor simulate.

Principalii consilieri de campanie insistă asupra faptului că, indiferent dacă fostul președinte va fi dezlănţuit sau mai liniştit joi, pur și simplu nu i se va putea schimba palmaresul.

Înainte de dezbaterea cu mize mari care va avea loc în studioul CNN din Atlanta, Biden se ascunde cu mai mult de o duzină de consilieri de top la Camp David, campania sperând să prezinte două viziuni extrem de diferite asupra unei serii întregi de probleme: economia, instituțiile democratice și drepturile reproductive.

„Decenii de progres s-au spulberat doar pentru că ultimul tip a ajuns patru ani la Casa Albă. Știm ce se va întâmpla dacă mai primește încă patru. Pentru republicanii MAGA, Roe este doar începutul.”, spune Joe Biden.

Democraţii au profitat de aniversarea a doi ani de la răsturnarea de către curtea supremă a cazului Roe vs. Wade și au plasat vina direct în cârca lui Trump: un nou anunț de campanie al lui Biden, cu mărturia unei femei din Louisiana, care spune că a fost refuzată de două camere de urgență, după un avort spontan periculos la unsprezece săptămâni de sarcină.

Vicepreședintele Kamala Harris a devenit principala voce a administrației pe această temă, unul dintre mulți democrați de top care străbat țara astăzi.

„În cazul furtului libertății reproductive de la femeile din America, Donald Trump este vinovat.”, a declarat aceasta.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Salariul minim crește la 3.700 de lei. Câți bani primesc angajații, de azi
x close