Antena 3 CNN Externe Ultimele clipe din viaţa adolescentului german care a ucis 15 persoane (VIDEO)

Ultimele clipe din viaţa adolescentului german care a ucis 15 persoane (VIDEO)

Ultimele clipe din viaţa adolescentului german care a ucis 15 persoane (VIDEO)
12 Mar 2009   •   15:17

Ultimele clipe din viaţa adolescentului de 17 ani, care a ucis ieri 15 oameni la o şcoală din apropiere de Stuttgart, au fost filmate de un amator cu telefonul mobil înainte ca acesta să se sinucidă. Înregistrarea a fost făcută publică astăzi pe internet.

Nouă elevi şi trei profesori au fost au fost ucişi iniţial de Tim Krestschmer la colegiul Albertville-Realschule din Winnenden, în apropiere de Stuttgart. Îmbrăcat în haine de camuflaj, Krestschmer a intrat în şcoală înarmat cu un pistol Beretta de 9mm, pe care-l furase de la tatăl său.

După ce poliţia a reuşit să înconjoare şcoala, adolescentul a fugit. În drumul său a mai făcut o victimă, paznicul spitalului psihiatric amplasat lângă şcoală.

Apoi a furat o maşină şi a parcurs 20 de kilometri până la un dealer auto unde a mai ucis două persoane. În acest loc a fost împuşcat în picior de poliţie, şi tot aici a murit, după ce s-a împuşcat în cap.

Filmarea realizată de un amator cu telefonul mobil îl surprinde pe Tim Krestschme în ultimele clipe de viaţă. Acesta se aşează pe caldarâm şi apoi se împuşcă în cap. Tânărul realizase probabil că nu mai avea scăpare, după ce poliţia îl înconjurase.



Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close