Antena 3 CNN Externe Ultimele aplauze pentru marele tenor Luciano Pavarotti (VIDEO)

Ultimele aplauze pentru marele tenor Luciano Pavarotti (VIDEO)

Ultimele aplauze pentru marele tenor Luciano Pavarotti <font color=red>(VIDEO)</font>
08 Sep 2007   •   10:14

Funeraliile tenorului Luciano Pavarotti s-au desfăşurat, în prezenţa a mii de oameni care au dorit să-i aducă artistului un ultim omagiu. Slujba a început cu Ave Maria de Verdi, arie interpretată de o renumită soprană bulgară. La slujba din biserică au participat câteva sute de oameni, apropiaţi ai tenorului, prieteni, vedete, personalităţi, precum şi reprezentanţi ai publicului.

Funeraliile celui mai mare tenor al secolului, Luciano Pavarotii s-au desfăşurat în oraşul natal al artistului, Modena. Slujba religioasă a fost oficiată de arhiepiscopul Benito Cocchi, care a citit şi un mesaj de condoleanţe din partea papei Benedict al XVI-lea. Întreaga ceremonie a fost presărată de momente muzicale deosebite.

La slujba din biserică au participat câteva sute de oameni: prieteni şi membri ai familiei lui Pavarotti, zeci de vedete printre care Bono, liderul trupei U2, dar şi reprezentanţi ai oficialităţilor precum premierul Italia Romano Prodi. În principalele două pieţe din Modena au fost instalate două ecrane gigantice pe care au fost proiectate imagini cu Pavarotti şi melodii ale acestuia. Ultimul salut muzical pentru Big Luciano a venit din partea lui Andrea Bocelli.

La finalul slujbei marele Pavarotti a fost aplaudat pentru ultima dată de mii de fani care şi-au luat astfel rămas bun de la cel care le-a încântat sufletul vreme de decenii.

MII DE ADMIRATORI L-AU CONDUS PE PAVAROTTI PE ULTIMUL DRUM  

Citiţi OMAGII PENTRU TENORUL LUCIANO PAVAROTTI

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close