Antena 3 CNN Externe Ucrainenii deschid un ”culoar verde” pentru rușii care vor să se predea și care nu au tras în civili | Culoarul nu e valabil pentru cei care au atacat Mariupolul

Ucrainenii deschid un ”culoar verde” pentru rușii care vor să se predea și care nu au tras în civili | Culoarul nu e valabil pentru cei care au atacat Mariupolul

Șeful administrației militare regionale Nikolaev, Vitali Kim , a decis să organizeze un „culoar verde” pentru invadatorii ruși care nu au împușcat în populația civilă.

Ucraina soldat
Sursa foto: hepta
de Alexandra Ionescu    |    10 Mar 2022   •   16:17

"Le dăm o șansă în orice caz. Știm că se află la granița regiunilor Herson și Nikolaev. Care este problema rușilor: nu vor să atace, ei cred că au fost înșelați. Li s-a spus: exerciții, așa spun toți. Vor să plece, dar nu pot face asta pentru că au spus că vor fi împușcați când se vor retrage”, a spus Kim.

În acest sens, șeful OVA intenționează să „discute cu superiorii și să cadă de acord asupra unui „culoar verde pentru ruși”: „Cei care nu au împușcat încă, cei care vor să trăiască... Voi organiza o linie telefonică cu instrucțiuni."

"Acest lucru nu se aplică celor care au lansat rachete. Ei nu au opțiuni după Mariupol. Ori aleargă, ori intră în pământ", a spus Kim, potrivit Unian.

×
Subiecte în articol: Rusia Război Ucraina
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close