Antena 3 CNN Externe Ucraineancă, cu lacrimi în ochi: "Nu ştiu de ce face Putin asta, noi suntem oameni buni"

Ucraineancă, cu lacrimi în ochi: "Nu ştiu de ce face Putin asta, noi suntem oameni buni"

Este a 11-a zi de război în Ucraina, Rusia pare că nu are de gând să stopeze bombardările, iar femeile ucrainene se plâng, la propriu şi la figurat, de conflictul care a pus stăpânire pe ţara lor.

Ucraineancă, cu lacrimi în ochi: "Nu ştiu de ce face Putin asta, noi suntem oameni buni"
Ucraineancă, cu lacrimi în ochi: "Nu ştiu de ce face Putin asta, noi suntem oameni buni"
de Georgiana Adam    |    06 Mar 2022   •   09:52

"Nu ştiu de ce face Putin asta, noi suntem oameni buni", spune o ucraineancă, cu lacrimi în ochi.

Război în Ucraina, ziua 11. Negocierile dintre Ucraina şi Rusia, programate pentru acest weekend, au fost amânate, în timp ce preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ameninţat întreaga lume, în cea mai recentă apariţie televizată.

A treia rundă de negocieri dintre Ucraina şi Rusia va avea loc luni, au anunţat surse oficiale din cadrul guvernului de la Kiev. Între timp, unul dintre membrii echipei de negociere a Ucrainei a fost ucis de forţele de securitate ucrainene în timp ce era reţinut sub acuzaţia de trădare.

Autorităţile au anunţat că negociatorul ucrainean ar fi trădat interesele ţării, în favoarea Rusiei, şi că existau numeroase probe împotriva sa în acest caz.

Totodată, Vladimir Putin, înconjurat de mai multe stewardese de la Aeroflot, companie aeriană ce a rămas fără activitate, după ce toate ţările lumii au interzis zborurile ruseşti, a lansat noi ameninţări la adresa întregii lumi.

Putin a declarat că oricine va interveni în Ucraina pentru a impune interdicţii de no-fly zone va deveni participant direct la război.

×
Subiecte în articol: Război Ucraina Rusia Vladimir Putin
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Val de zboruri întârziate în România. Sezonul vacanţelor a început ca un coşmar
x close