Antena 3 CNN Externe Ucraina. Eliminarea efectelor norului toxic costă 14 milioane euro (VIDEO)

Ucraina. Eliminarea efectelor norului toxic costă 14 milioane euro (VIDEO)

Ucraina. Eliminarea efectelor <font color=red>norului toxic</font> costă 14 milioane euro <font color=red>(VIDEO)</font>
19 Iul 2007   •   14:59

Eliminarea tuturor efectelor generate de accidentul feroviar din Ucraina va costa circa 14.5 milioane de euro. Se pare că cele mai mari pagube produse sunt la nivelul mediului înconjurător şi al populaţiei. Trenul care transporta fosfor galben şi care a deraiat luni în Ucraina aparţine companiei Kazforsat. Norul toxic format în vestul Ucrainei, în urma accidentului chimic care a avut loc acum trei zile, se îndreaptã spre Belarus.

Agenţia de ştiri rusă Ria-Novosti susţine însă că vaporii de fosfor nu periclitează traficul aerian şi nu mai reprezintă un pericol. Şi oficialii ucraineni spun că norul toxic nu mai e o ameninţare pentru populaţie şi mediu. Un ultim bilanţ indică însă că 143 de oameni au fost spitalizaţi în zona afectată. Drintre cei internaţi, peste 40 sunt copii. Potrivit estimărilor preliminare ale Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă de la Kiev, operaţiunile pentru eliminarea efectelor accidentului feroviar din vestul Ucrainei vor costa peste 14 milioane de euro.

GALERIE FOTO DE LA ACCIDENTUL CHIMIC DIN UCRAINA
ACCIDENT CHIMIC ÎN UCRAINA


Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close