Antena 3 CNN Externe Turcia: Liderul opoziţiei demisionează după ce a fost filmat făcând sex cu secretara (VIDEO)

Turcia: Liderul opoziţiei demisionează după ce a fost filmat făcând sex cu secretara (VIDEO)

Turcia: Liderul opoziţiei demisionează după ce a fost filmat făcând sex cu secretara (VIDEO)
11 Mai 2010   •   16:07

Deniz Baykal, liderul principalei formaţiuni de opoziţie din Turcia, Partidului Poporului (CHP), a anunţat marţi că demisionează din funcţie. Totul se întâmplă după ce a fost făcută publică o înregistrare video în care Baykal apare dezbrăcat într-o cameră de hotel, alături de o secretară de-a sa.

?Este o conspiraţie?, a spus Deniz Baykal în cadrul conferinţei de presă de marţi. Însă, ?îmi asum vina pentru cele întâmplate. Demisia mea nu înseamnă că mă predau în faţa situaţiei. De fapt aceasta este o provocare. Nu eu sunt ţinta acestei conspiraţii ci partidul meu?, a declarat Deniz Baykal, citat de www.trt-world.com.

Baykal a acuzat actuala guvernare că ar fi pus la cale acest scandal. El a subliniat că nu ar fi fost posibil să fie dusă la bun sfârşit o asemenea conspiraţie fără ajutorul partidului aflat la guvernare.

Deputatul Cevdet Selvi îl va înlocui pe Baykal în funcţia de preşedinte al CHP. Preşedintel e Abdullah Gül l-a sunat pe Deniz Baykal pentru a-şi exprima tristeţea faţă de felul în care au evoluat lucrurile.

ÎNREGISTRAREA VIDEO CARE A CONDUS LA DEMISIA LUI DENIZ BAYKAL


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: demisie
Cele mai noi știri
Parteneri
x close