Antena 3 CNN Externe Tucker Carlson, într-o fotografie stânjenitoare în timpul vizitei sale la Moscova

Tucker Carlson, într-o fotografie stânjenitoare în timpul vizitei sale la Moscova

Șeful unei regiuni din Rusia a publicat o fotografie stânjenitoare cu prezentatorul american Tucker Carlson din timpul vizitei sale la Moscova.

tucker carlson
Kremlinul confirmă interviul lui Carlson cu Vladimir Putin. Clipul jurnalistului american, peste 77 de milioane de vizualizări în câteva ore Sursa foto: Getty
de Georgiana Adam    |    13 Feb 2024   •   19:50

Tucker Carlson a fost fotografiat într-o ipostază stânjenitoare în timpul vizitei sale în Rusia.

Alexei Țidenov, șeful regiunii Bureatia, este cel care a publicat imaginea ce mai apoi a fost preluată inclusiv de către TASS, cea mai cunoscută agenție de presă a Rusiei.

Carlson apare îmbrăcat într-un costum popular al etnicilor buriați.

Inclusiv Sputnik, un canal media interzis în UE încă din primele zile ale invaziei rusești în Ucraina, a distribuit fotografia.

„Tucker Carlson a vizitat standul nostru la VDNKh (n.r. Expoziția Realizărilor Economiei Naționale de la Moscova), i-au spus despre Bureatia, apoi a încercat degelul Buriat (costumul național al bureaților). I se potrivește foarte bine”, a declarat Țidenov.

Mai mult, acesta spune că jurnalistul american a primit cărți poștale cu peisaje de la Lacul Baikal și că, într-o conversație avută cu jurnaliștii prezenți la VDNKh, le-a spus acestora că își dorește să viziteze zona lacului.

”Aşteptăm cu nerăbdare vizita dumneavoastră”, a scris şeful Bureatiei pe canalul său de Telegram, unde a și distribuit fotografia despre care afirmă că îl arată pe Carlson.

Țidenov a declarat că fotografia cu Carlson în costumul popular bureat a fost făcută la Moscova pe 5 februarie, în aceeași zi în care Kremlinul afirma că nu știe ce face prezentatorul TV american în Rusia, notează Hotnews.

Interviul realizat de Tucker Carlson cu președintele rus Vladimir Putin la Kremlin a fost pe larg criticat în mass-media occidentală.

Acesta este acuzat că nu l-a confruntat pe liderul Rusiei în privința numeroaselor sale afirmații îndoielnice și i-a oferit o platformă pentru a repeta propaganda Moscovei.

×
Subiecte în articol: Tucker Carlson
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close