Antena 3 CNN Externe Trump acceptă oferta postului Fox News de a avea o dezbatere cu Kamala Harris în 4 septembrie

Trump acceptă oferta postului Fox News de a avea o dezbatere cu Kamala Harris în 4 septembrie

Donald Trump getty images
Donald Trump a acceptat oferta făcută de postul de televiziune Fox News de a susţine o dezbatere cu Kamala Harris. Sursă foto: Getty Images
03 Aug 2024   •   09:28

Candidatul prezidenţial republican Donald Trump a acceptat oferta făcută de postul de televiziune Fox News de a susţine o dezbatere, în 4 septembrie, cu vicepreşedinta Kamala Harris, potenţiala candidată a democraţilor la preşedinţia SUA, a anunţat vineri seară chiar fostul preşedinte pe platforma sa Truth Social, transmite Reuters, potrivit agerpres.ro.

„Regulile vor fi similare cu regulile dezbaterii mele cu Joe Somnorosul, care a fost tratat oribil de către partidul său, dar cu sala plină”, a declarat Trump, referindu-se la preşedintele Joe Biden, care între timp a renunţat să mai candideze pentru un al doilea mandat prezidenţial.

Postarea a fost eliminată preţ de câteva minute, după care a fost din nou postată, Trump ştergându-şi propunerea pentru o reuniune „majoră” la primărie la aceeaşi dată, dacă Harris „nu voia sau nu putea să dezbată”.

Harris a răspuns luna trecută că este „gata”, după ce Fox News a propus ca dezbaterea prezidenţială dintre cei doi să aibă loc la 17 septembrie.

După ce Biden a renunţat la cursă pe 21 iulie şi şi-a anunţat susţinerea pentru Harris, Trump a declarat că nu va dezbate cu Harris pentru că ea nu este candidatul oficial al Partidului Democrat.

Ca dovadă a lipsei ei de sprijin - a afirmat Trump -, fostul preşedinte Barack Obama încă nu a susţinut-o. Dar Obama a făcut-o o zi mai târziu, iar vineri, ea şi-a asigurat voturile necesare ale delegaţilor pentru a obţine nominalizarea democrată, aminteşte Reuters. 

 

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close