Antena 3 CNN Externe Tren deraiat în apropiere de Paris. Ministrul de Interne: Cel puţin şapte morţi, iar bilanţul este în evoluţie continuă

Tren deraiat în apropiere de Paris. Ministrul de Interne: Cel puţin şapte morţi, iar bilanţul este în evoluţie continuă

Tren deraiat în apropiere de Paris. Ministrul de Interne: Cel puţin şapte morţi, iar bilanţul este în evoluţie continuă
Foto:Twitter/remycatinois
12 Iul 2013   •   20:50
UPDATE 20.55 - Cel puţin şapte oameni au murit, iar zeci de persoane au fost rănite în accidentul feroviar produs vineri în apropiere de Paris, conform unui bilanţ provizoriu anunţat de ministrul de Interne, Manuel Valls, scrie AFP..
   
"Bilanţul este în evoluţie continuă", a avertizat ministrul.

   
Ştire iniţială 19:23
Un tren a deraiat vineri după-amiaza la sud de Paris, la Brétigny-sur-Orge (Essonne), un accident care s-a soldat cu "numeroase victime", au anunţat autorităţile, citate de AFP.
  
"Am declanşat planul (pentru) "victime numeroase, planul roşu", a declarat pentru AFP prefectura Essonne, fără să ofere alte detalii.

Ministerul de Interne a confirmat acest accident feroviar, fără să fie în măsură să ofere imediat un bilanţ.
   
"Planul roşu este destinat organizării" echipelor de intervenţie în cazul unui "eveniment cu un număr mare de victime", potrivit site-ului Ministerului de Interne.
   
"Trenul a sosit în gară cu viteză mare. A fost despărţit în două, dintr-un motiv necunoscut. O parte a trenului a continuat să ruleze, în timp ce cealaltă parte s-a culcat pe o parte, pe peron", a anunţat o sursă din cadrul poliţiei, potrivit căreia există"se pare o persoană decedată".
  
Trenul, care circula între Paris şi Limoges, a deraiat din cauze încă necunoscute în gara din localitatea Brétigny-sur-Orge.

×
Subiecte în articol: morti cod rosu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close