Antena 3 CNN Externe Tatăl fotbalistului Lamine Yamal a fost înjunghiat într-o parcare din Catalonia

Tatăl fotbalistului Lamine Yamal a fost înjunghiat într-o parcare din Catalonia

BeFunky-collage - 2024-08-15T185204.278
Lamine Yamal- starul celor de la FC Barcelona / sursă foto: Getty Images
de Roxana Mihăiescu    |    15 Aug 2024   •   18:52

Poliția din Catalonia a arestat trei persoane după ce Mounir Nasraoui, tatăl lui Lamine Yamal, a fost înjunghiat într-o parcare din orașul Mataró din nord-estul Spaniei, scrie The Guardian.

Mounir Nasraoui (36 de ani), tatăl lui Lamine Yamal (17 ani)- starul celor de la FC Barcelona- a fost înjunghiat într-o parcare din cartierul Rocafonda din orașul catalan Mataró, în cursul zilei de ieri.

Mai multe echipaje de poliție și de salvare au ajuns la fața locului. Bărbatul a fost preluat de o ambulanță și dus la spitalul Can Ruti din Badalona. Acum, el rămâne în spital în stare gravă, dar stabilă.

În urma incidentului, poliția din Catalonia a transmis că a arestat trei persoane.

De asemenea, oficialii au mai transmis că se așteaptă să mai aresteze încă o persoană care este suspectă. Potrivit acestora, ancheta rămâne deschisă și susțin că este prea devreme pentru a confirma dacă vor fi formulate acuzații, asta după ce, inițial, oficialii declarat că cei arestați vor fi acuzați de tentativă de omor.

Incidentul are loc la o lună după ce Nasraoui, în vârstă de 36 de ani, a ținut prima pagină a ziarelor din Spania în timp ce îl încuraja pe fiul său la Euro 2024.

Lamine Yamal a devenit cel mai tânăr jucător din istoria EURO

Lamine Yamal a stabilit încă un record. La Euro 2024, adolescentul a devenit cel mai tânăr jucător care a marcat vreodată în cadrul turneului, la vârsta de 16 ani și 362 de zile, depășind precedentul record al elvețianului Johan Vonlathen, care a înscris în ediția din 2004, la vârsta de 18 ani și 141 de zile. 

Înainte de golul său, Lamine Yamal stabilise un alt record doar prin intrarea pe teren.

 

 

 

 

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close