Dafydd Raw-Rees, în vârstă de 64 de ani, proprietarul fabricii de procesare Farmbox Meats, a fost arestat joi seara, după contrale efectuate de Agenţia pentru siguranţa alimentelor.
Răsturnare de situaţie: Marea Britanie recunoaşte că a trimis în Franţa carcase de carne de cal CONTAMINATE
De asemenea, a fost arestat un bărbat în vârstă 42 de ani la o fabrică de procesare a cărnii din Aberystwyth şi un bărbat de 63 de ani la abatorul Peter Boddy Licensed din Todmorden, West Yorkshire.
Arestările intervin în contextul percheziţiilor care au avut loc zilele trecute după depistarea cărnii de cal în lasagna şi burgeri care ar fi trebuit să fie din carne de vită.
Citeşte şi:
Ei sunt la originea înşelătoriei cu CARNE DE CAL. "Spanghero ştia că revindea carne de cal etichetată drept vită"
Ponta: Lecţia noastră - în scandalul cărnii de cal - să nu mai stăm cu capul în pământ