Antena 3 CNN Externe Trei dintre persoanele arestate în cazul asasinării militarului britanic, eliberate pe cauţiune

Trei dintre persoanele arestate în cazul asasinării militarului britanic, eliberate pe cauţiune

Trei dintre persoanele arestate în cazul asasinării militarului britanic, eliberate pe cauţiune
de M.T.    |    27 Mai 2013   •   16:54

Trei bărbaţi care au fost arestaţi după asasinarea barbară a unui militar britanic miercurea trecută la Londra au fost eliberaţi pe cauţiune, în timp ce principalii doi suspecţi, aflaţi încă în spital, nu au putut fi interogaţi, a anunţat luni poliţia britanică, relatează AFP, citată de Agerpres.

Nouă persoane au fost arestate până în acest moment în cazul crimei care a şocat Marea Britanie, şase dintre acestea fiind deja eliberate, în timp ce una se află încă în arest preventiv pentru complicitate la crimă.

Potrivit Scotland Yard, principalii doi suspecţi, Michael Adebolajo şi Michael Adebowale, răniţi la locul crimei de către poliţie, se află încă în spital.

„Starea lor de sănătate este stabilă. Vor fi interogaţi imediat ce acest lucru va fi posibil”, au precizat oficiali ai poliţiei, fără a oferi alte amănunte referitoare la cât de grave sunt rănile celor doi.

500 de persoane participă la anchetă, care „se concentrează asupra securităţii publicului şi a identificării altor persoane care ar fi putut fi implicate”, a explicat Stuart Osborne, şeful secţiei de contraterorism de la Scotland Yard.

Poliţia londoneză studiază imaginile luate de camerele de supraveghere şi a făcut din nou apel la oricine ar fi surprins drama în fotografii sau înregistrări video să le trimită autorităţilor.

×
Subiecte în articol: Londra Marea Britanie
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close