Antena 3 CNN Externe Trei bebeluși au fost abandonaţi de aceiași părinți, în decursul a șapte ani. Ultimul se născuse cu doar o oră înainte de a fi găsit pe străzi

Trei bebeluși au fost abandonaţi de aceiași părinți, în decursul a șapte ani. Ultimul se născuse cu doar o oră înainte de a fi găsit pe străzi

O femeie necunoscută a abandonat trei bebeluși pe străzi, în Londra, începând din 2017.

bebelus
Trei bebeluși au fost abandonaţi de aceiași părinți, în șapte ani. Ultimul se născuse cu doar o oră înainte de a fi găsit pe străzi
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Iun 2024   •   07:30

Un nou-născut găsit la începutul acestui an pe stradă, în Newham, estul Londrei, este al treilea copil abandonat de aceiași părinți, scrie BBC.

Fata nou-născută a fost găsită în luna ianuarie pe o stradă din Londra. Ea a fost salvată și acum este în siguranță.

Autoritățile nu știu cine este mama ei, dar analizele ADN au demonstrat că are doi frați, găsiți și ei pe străzi în 2017 și în 2019.

Fetiţa a fost găsită într-o pungă de cumpărături în zona Newham din estul Londrei. Ceilalți doi bebeluși, un băiat şi o fată, fuseseră și ei abandonați după naștere în aceeași zonă a Londrei. Fuseseră înfășurați în pături, iar unul era băgat și într-un sac.

În ciuda apelurilor din partea Poliției Metropolitane, părinții acestora nu au fost identificați.

Elsa a fost găsită la temperaturi sub zero grade. Se născuse cu doar o oră înainte 

Se crede că micuța Elsa, așa cum a fost botezată ulterior, avea mai puțin de o oră când a fost găsită de un trecător care a auzit-o plângând. Era un ger cumplit în ianuarie iar Elsa era într-o pungă, învelită într-un prosop.

Cei doi frați ai săi au fost, între timp, adoptați. Elsa rămâne încă în plasament.

Autoritățile nu au oferit mai multe informaţii despre cei trei copii pentru a-i proteja.

Este în derulare o anchetă pentru stabilirea identității părinților.

Judecătoarea Carol Atkinson a declarat că povestea este de „mare interes public”, deoarece bebelușii sunt foarte rar abandonați în Marea Britanie modernă.

×
Subiecte în articol: bebelusi Londra copii abandon
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close