Antena 3 CNN Externe Tragic accident rutier în Spania. 3 români au murit (VIDEO)

Tragic accident rutier în Spania. 3 români au murit (VIDEO)

Tragic accident rutier în Spania. 3 români au murit <font color=red>(VIDEO)</font>
04 Sep 2007   •   10:06

Trei români au murit, iar alţi doi au fost răniţi, într-un accident de circulaţie. Românii plecaseră din oraşul Guadalajara şi se îndreptau spre România. Într-un moment de neatenţie şi după mai bine de nouă ore de condus, şoferul, un român de 20 de ani, a pierdut controlul furgonetei şi a intrat pe contrasens. A lovit în plin o altă maşină înmatriculată în Spania. În acel moment, a luat viaţa a cinci oameni, dintre care trei români.

În urma impactului, femeia care se afla la volanul autoturismului lovit şi copilul său au murit pe loc. Şoferul român şi pasagerul din dreapta au fost salvaţi, însă, de centura de siguranţă. Cele trei victime din furgonetă nu purtau centuri de siguranţă, iar în cealaltă maşină, minorul de 7 ani care a murit nu avea centură cu sistem de prindere infantil.

Bărbatul aflat în dreapta şoferului român a povestit anchetatorilor că este exclus ca acesta să fi adormit la volan. Cu doar două ore înainte, ei opriseră pentru a bea o cafea. În maşina înmatriculată în România se aflau cinci oameni, care, se pare, abia se cunoşteau. Acest lucru i-a pus pe gânduri pe poliţişti, care investighează dacă nu cumva este vorba de un transport ilegal de persoane. Împreună cu românii implicaţi în accident mai plecaseră la drum şi alţi conaţionali, îmbarcaţi într-o altă furgonetă. Ei nu au fost implicaţi în accident -

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close