Antena 3 CNN Externe Tragedie în statul New York. Şase copii au ars de vii în casă, sub ochii părinţilor (VIDEO)

Tragedie în statul New York. Şase copii au ars de vii în casă, sub ochii părinţilor (VIDEO)

Tragedie în statul New York. Şase copii au ars de vii în casă, sub ochii părinţilor (VIDEO)
28 Iun 2010   •   23:40

Şase copii au fost arşi de vii într-un incendiu din statul american New York. Cel mai mic avea un an, iar cel mai mare, 12. Întreaga tragedie s-a întâmplat sub ochii părinţilor. Aceştia au scăpat cu viaţă. Însă tatăl are arsuri foarte grave, din cauza încercărilor repetate de a-şi scoate fiii din capcana de flăcări.

Casa pârjolită spune povestea unor morţi cumplite. Focul a izbucnit cu puţin înainte de ora 7 dimineaţa, când aproape toţi cei din clădire dormeau. În câteva clipe, vâlvătaia a cuprins întreaga locuinţă făcută din lemn.

?Flăcările erau mai înalte decât casele din jur. Era foarte mult fum negru iar mie mi s-a făcut rău, pentru că ştiam că acolo trăiau mai mulţi copii?, a declarat Tammy Collins, o vecină.

Doar cinci oameni, un copil şi patru adulţi, au reuşit să se salveze. Toţi cei 6 fii ai unei familii au rămas prinşi înăuntru, iar încercările părinţilor de a-i salva au fost în zadar.

?Ştiu că mama striga: Copiii mei! Iar tatăl părea să se fi ars destul de rău şi presupun că a încercat să intre în casă, dar n-am văzut decât un singur copil dus cu ambulanţa?, a spus Tammy Collins.

Nici pompierii nu au putut face ceva, deşi au ajuns la casa în flăcări la numai 4 minute de la apel. ?A fost un incendiu foarte puternic. Erau flăcări mari şi mult fum, deci (n.r. pompierii) au făcut tot ce au putut?, a declarat Bill Cook, purtator de cuvânt al Serviciului pentru Siguranţa Publică.

Al doilea cuplu care locuia în casă a avut mai mult noroc şi şi-a salvat unicul copil. Autorităţile au nevoie de mai multe zile pentru a stabili cauza incendiului.

 

Observator

×
Subiecte în articol: incendiu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close