Antena 3 CNN Externe Tragedie feroviară, în Thailanda: 10 morţi şi 90 de răniţi, după ce un tren a deraiat

Tragedie feroviară, în Thailanda: 10 morţi şi 90 de răniţi, după ce un tren a deraiat

Tragedie feroviară, în Thailanda: 10 morţi şi 90 de răniţi, după ce un tren a deraiat
05 Oct 2009   •   19:46


Cel puţin 10 oameni au murit şi 90 au fost răniţi în Thailanda, după ce un tren a deraiat. Alte 20 de persoane au avut nevoie urgentă de spitalizare. Printre pasageri se aflau şi cetăţeni străini, dar autorităţile spun că aceştia sunt în afara oricărui pericol.

Şase dintre cele 16 vagoane ale trenului au deraiat în apropierea unei populare staţiuni de pe litoralul thailandez din cauza unei puternice ploi torenţiale. Mai mulţi oameni au murit în urma accidentului, printre care şi o fetiţă de 2 ani. Autorităţile thailandeze au declarat că va fi nevoie de mai multe zile pentru ca traficul să revină la normal pe acea rută. Astfel, toate legăturile feroviare către sudul ţării au fost întrerupte.

Accidentul s-a produs la mai puţin de 24 de ore după ce un alt tren de marfă a deraiat în nordul capitalei Bangkok. Oamenii spun că nu vor mai călători cu trenul până nu se fac schimbări importante în infrastructură.

Autorităţile thailandeze au infirmat zvonurile conform cărora incidentul ar fi fost provocat de un macaz defect. O anchetă a fost deschisă pentru a elucida circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Antena 3

×
Subiecte în articol: accident feroviar Thailanda
Cele mai noi știri
Parteneri
x close