Antena 3 CNN Externe Thailanda: Un avion s-a prăbuşit la aterizarea pe aeroport

Thailanda: Un avion s-a prăbuşit la aterizarea pe aeroport

Thailanda: Un avion s-a prăbuşit la aterizarea pe aeroport
16 Sep 2007   •   13:18

Cel puţin 87 de oameni şi-au pierdut viaţa într-un accident aerian, produs duminică în Thailanda. Vice-ministrul Transporturilor a declarat că 50 dintre răniţi au fost transportaţi la spital. Alţi 40 de pasageri sunt căutaţi de echipele de intervenţie. Un avion de linie s-a prăbuşit, la aterizarea pe aeroportul din Phuket, după ce a ratat aterizarea, din cauza vremii nefavorabile.

Potrivit directorului general al aviaţiei civile thailandeze, aparatul de zbor a cerut permisiunea să aterizeze forţat, din cauza vremii proaste, cu ploaie şi vânt puternic. Aparatul a derapat însă, pe pista de atrizare, şi s-a prăbuşit în pădurea din apropiere, după ce s-a rupt în două.

Un comandant al poliţiei din regiunea Phuket a declarat televiziunilor locale că aparatul a părăsit pista la aterizare, şi a luat foc. Printre pasageri se aflau şi numeroşi străini, dar nu se ştie pe moment câţi dintre ei se numără printre victime. Aparatul de tip MD-80 al companiei thailandeze One-Two-Go, plecase de la Bangkok, şi avea la bord 128 de pasageri. Pe lista supravieţuitorilor sunt 8 britanici, 2 australieni, 7 thailandezi, un irlandez şi un iranian.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close