Antena 3 CNN Externe Tesla anunță că primul Cybertruck a ieșit din fabrică. Modelul era așteptat încă din 2019

Tesla anunță că primul Cybertruck a ieșit din fabrică. Modelul era așteptat încă din 2019

Constructorul auto american Tesla a anunțat sâmbătă că primul exemplar al pickup-ului său electric Cybertruck a ieșit de pe linia de producție la mega-fabrica sa din Texas, în sudul Statelor Unite.

de Ştefan Petrică    |    16 Iul 2023   •   12:20

"Primul Cybertruck construit la Giga Texas”, a transmis compania pe Twitter, postând o fotografie care arată vehiculul înconjurat de zeci de persoane purtând veste de siguranță galbene și căști de protecție în ceea ce pare a fi un hangar.

Tesla a anunțat că primul exemplar Cybertruck a ieșit de pe linia de producție. Modelul era așteptat încă din 2019.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Prezentarea mașinii cu design futurist nu s-a încheiat prea bine la acea vreme pentru Elon Musk.

Fondatorul companiei a încercat să demonstreze rezistența automobilului său însă geamul blindat s-a spart chiar în fața presei.

Citește șiElon Musk a lansat xAI, o nouă companie în domeniul inteligenței artificiale | "Vreau să înțeleg adevărata natură a universului"

Tesla a declarat că a primit aproape 150.000 de precomenzi, care au necesitat și încă necesită, o plată inițială rambursabilă de doar 100 de dolari.

La momentul lansării sale, Cybertruck, care poate ajunge de la 0 la 100 km/h în mai puțin de trei secunde, potrivit site-ului Tesla, urma să fie disponibil în trei modele, de la 39.900 de dolari și 400 km de autonomie pentru modelul de bază, la 69.900 de dolari și 800 km de autonomie pentru modelul de top.

×
Subiecte în articol: Cybertruck tesla Elon Musk
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close