Antena 3 CNN Externe Tatăl lui Djokovic, prima reacție după verdictul judecătorilor: ”50 de gloanțe în pieptul lui Novak”

Tatăl lui Djokovic, prima reacție după verdictul judecătorilor: ”50 de gloanțe în pieptul lui Novak”

Srdjan Djokovic, tatăl lui Nole, a avut o primă reacție, după ce fiul său a fost expulzat din Australia. El a comparat situația prin care trece sportivul cu o tentativă de asasinat, spunând că sunt ”50 de gloanțe în pieptul lui Novak”.

Srdjan Djokovic
Tatăl lui Djokovic, prima reacție după verdictul judecătorilor: ”50 de gloanțe în pieptul lui Novak” Sursa foto: Instagram/ Srdjan Djokovic
de Cerasela Stafie    |    16 Ian 2022   •   13:55

Reacția tatălui sportivului a venit pe rețelele de socializare. Srdjan Djokovic a atacat autoritățile australiene.

În acest timp, liderul mondial al tenisului se află deja în avion, în drum spre Dubai.

"Tentativa de asasinat asupra celui mai bun sportiv din lume s-a încheiat, 50 de gloanțe în pieptul lui Novak - la urma urmei, el oferă sprijin unui tânăr jucător de 17 ani, așa este Nole, un om, un frate, ne vedem la Paris", a scris acesta pe Instagram.

Presa sârbă transmite că prin ”sprijin pentru un tânăr jucător” ar face referire la un mesaj de sprijin trimis de Novak Djokovic câștigătorului turneului de la Adelaide, australianul Thanasi Kokkinakis, care are, de fapt, 25 de ani, scrie The Age.

”Felicitări pentru primul tău titlu, obținut în orașul natal, Thanasi. După toate greutățile cauzate de accidentări, sunt sigur că victoria e și mai dulce. O meriți! E grozav pentru tenis. Mult noroc la Melbourne", i-a transmis Djokovic lui Kokkinakis.

Săptămâna trecută, Srdjan Djokovic și-a arătat sprijinul pentru fiul lui conducând proteste, la Belgrad. De asemenea, a susținut o conferință de presă în care a criticat în mod direct autoritățile australiene. El l-a comparat de Novak cu ”Spartacus” și ”Iisus”.

 

 

×
Subiecte în articol: Srdjan Djokovic viza expulzare Australia
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close