Antena 3 CNN Externe Tarzan, şoferul dansator, este căutat de autorităţile belgiene (VIDEO)

Tarzan, şoferul dansator, este căutat de autorităţile belgiene (VIDEO)

Tarzan, şoferul dansator, este căutat de autorităţile belgiene (VIDEO)
12 Mar 2009   •   17:29

?Le Tarzan au volant?, aşa cum îl numeşte presa belgiană pe românul care dansa la volanul camionului pe o autostradă din Belgia, a intrat ?în colimatorul? autorităţilor acestei ţări. El este căutat în urma cascadoriei sale, după ce filmuleţul, în care este actorul principal, a făcut înconjorul Europei pe Internet, informează televiziunea RTBF pe site-ul său. Se pare că românul dansa pe autostrada E19 în aproprierea oraşului Anvers.

Etienne Schouppe, secretar de stat în ministerul Transporturilor, a declarat că va lua toate măsurile necesare pentru ca şoferul român să nu mai circule vreodată pe autostrăzile belgiene. Se pare că ?Tarzan? a fost identificat pe baza imaginilor de pe internet şi că a fost concediat de firma pentru care lucra.



În altă ordine de idei, se pare că fenomenul Tarzan nu este o invenţie românească. O demonstrează şoferul din imaginile de mai jos care dansează pe rave, un stil de muzică electronică. Bine, nu se manifestă la fel de agresiv ca şoferul român, dar atenţia îi este cu siguranţă abătută de la drum.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Belgia
Cele mai noi știri
Parteneri
x close