Dena Rendall, care locuiește în Edinburgh, obișnuia să consume zilnic 10 morcovi, trei ardei grași și un cartof dulce pentru a-și întări sistemul imunitar. Totuși, după ce pielea ei a început să fie portocalie, aceasta a început să se îngrijoreze.
Inițial a crezut că este vorba despre un bronz prost făcut sau despre un machiaj nereușit, dar, după o căutare pe internet, a descoperit că poate fi vorba despre carotenemia, o acumulare în sânge a pigmentului care dă culoarea morcovilor.
Ulterior Dena a redus cantitatea de morcov la 8 pe zi, apoi la 6.
Dragostea tinerei pentru morcovi a început la vârsta de 12 ani, când a început să mănânce aproximativ unul sau doi pe zi, cantitate care a crescut încet până la 10 morcovi pe zi.
"Când am început să țin dietă, am început să mănânc morcovi, dar o cantitate normală - poate unul sau doi pe zi, apoi am ajuns la zece.
Îmi plac foarte mult morcovii și îmi place să mănânc atât de mulți pe zi, dar știu că nu mănânc neapărat într-un mod care este normal pentru alți oameni, a declarat fata", conform Daily Mail.