Antena 3 CNN Externe Surpriza de care a avut parte un bărbat după ce a cumpărat o cutie "de 1 litru” de lapte din supermarket: "Cum explici așa ceva?"

Surpriza de care a avut parte un bărbat după ce a cumpărat o cutie "de 1 litru” de lapte din supermarket: "Cum explici așa ceva?"

Un bărbat a cumpărat o cutie de 1 litru de lapte din supermarket. Ajuns acasă a descoperit că a fost păcălit.

sticla lapte
Surpriza de care a avut parte un bărbat după a cumpărat o cutie "de 1 litru” de lapte din supermarket: "Cum explici așa ceva?" Sursa foto: Getty Images I Johnny Greig
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Apr 2023   •   22:56

Practicile dubioase ale marilor lanțuri de magazine îi nemulțumesc tot mai mult pe clienți, atât în România, cât și în străinătate.

Un client german al unui lanț de supermarketuri a cumpărat o sticlă de lapte care, conform etichetei, ar fi trebuit să conțină un litru, dar a constatat ulterior acasă că conținutul era de puțin peste 800 de mililitri.

"Cum le explici așa ceva clienților care își cumpără laptele de la tine de ani de zile?", a scris bărbatul pe Facebook.

Deși a reclamat situația prin e-mail pe 28 martie, nu a primit niciun răspuns, dar reprezentanții magazinului au cerut adresa sa de e-mail pe Facebook și au promis să ia măsuri împotriva persoanelor responsabile pentru această situație.

Citește șiO româncă a păcălit un bătrân italian cu 300.000 de euro, după ce a pretins că este fiica lui și suferă de o boală gravă

Hallo Kaufland... Wie erklärt man sowas bitte den Kunden die seit Jahren ihre Milch bei euch kaufen? Fakt ist das wir...

Publicată de Rene Oppermann pe Miercuri, 29 martie 2023

×
Subiecte în articol: Germania cutie cu lapte cantitate păcălit
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close