Antena 3 CNN Externe Suma uriaşă câştigată de un bărbat la loto cu o bancnotă găsită pe jos

Suma uriaşă câştigată de un bărbat la loto cu o bancnotă găsită pe jos

barbat care raziueste un bilet la loto
Norocosul se afla la un magazin din apropiere când a gasit pe jos bancnota care i-a schimbat total viata. Sursa foto: Getty Images
de Claudia Popovici    |    28 Oct 2024   •   21:48

Un tâmplar din Carolina de Nord a ajuns milionar peste noapte, după ce a găsit pe jos, în parcarea unui magazin, o bancnotă de 20 de dolari. A folosit acești bani pentru a cumpăra un bilet de loterie răzuibil. La agenție nu a găsit varianta pe care o voia aşa că a ales la întâmplare un alt bilet, care i-a schimbat total viaţa, scrie CNN. 

Jerry Hicks, un tâmplar din Banner Elk, a găsit o bancnotă de 20 de dolari în parcarea magazinului, potrivit unui comunicat de presă. A folosit acești bani pentru a cumpăra un bilet de loterie răzuibil, și a câștigat un milion de dolari.

Hicks a cumpărat un bilet răzuibil „Extreme Cash”, conform comunicatului.

„De fapt, nu aveau biletul pe care îl căutam, așa că l-am luat pe acesta,” a spus el.

Hicks și-a revendicat premiul vineri, la sediul Loteriei Educaționale din Carolina de Nord. A ales să primească premiul sub forma unei sume unice de 600.000 de dolari, în loc de o anuitate plătită pe parcursul a 20 de ani, conform comunicatului.

După taxe, Hicks a rămas cu 429.007 dolari, conform loteriei.

Hicks plănuiește să folosească banii pentru a-și ajuta copiii și să se retragă din meseria de tâmplar, după 56 de ani de muncă, conform comunicatului.

Însă, înainte de toate, Hicks vrea să se bucure de câștigul său.

„Mergem direct la Golden Corral și mâncăm tot ce au,” a spus el.

×
Parteneri
x close