Antena 3 CNN Externe SUA: Un senator le cere americanilor ?să îşi ridice pantalonii? (VIDEO)

SUA: Un senator le cere americanilor ?să îşi ridice pantalonii? (VIDEO)

SUA: Un senator le cere americanilor ?să îşi ridice pantalonii? (VIDEO)
02 Apr 2010   •   10:43

Eric Adams, un senator din Brooklyn, este în spatele unei campanii de 2000 de dolari prin care încearcă să convingă americanii că pantalonii cu turul jos creează o imagine proastă şi cere poporului ?să îşi ridice pantalonii?. Campania publicitară 'Opriţi deprecierea' arată doi bărbaţi ce poartă jeanşi destul de jos pentru a le putea vedea lenjeria.

Adams cere sfârşitul acestei tendinţe ce a devenit populată în moda bărbătească. Într-un mesaj online pe YouTube, el susţine: "Îţi poţi ridica nivelul de respect dacă îţi ridici pantalonii", în timp ce cere tinerilor să "nu predea controlul asupra propriei imagini".

Politicianul, fost căpitan de poliţie, nu este singurul care vorbeşte despre această modă. Larry Platt, fost participant la show-ul tv American Idol, a făcut senzaţie pe internet în acest an cu cântecul său "Pantalonii la pământ- Pants on the Ground". În plus chiar Barack Obama a spus anterior: "unii oameni ar putea să nu dorească să îţi vadă lenjeria. Eu sunt unul din ei."

Campania din New York urmează uneia similate din Dallas- 'Trageţi pantalonii ' în 2007. Pantalonii cu turul jos sunt o adaptare a imaginii uniformei de prizonieri, fără curea şi adesea cu o mărime prea mare, consideră Mark-Evan Blackman, şef al departamentului de modă al Fashion Institute of Technology din New York.

Pants on the Ground



American Idol - Pants on the Ground




Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close