Antena 3 CNN Externe SUA. Un pastor a fost ucis într-o biserică, în timpul slujbei

SUA. Un pastor a fost ucis într-o biserică, în timpul slujbei

SUA. Un pastor a fost ucis într-o biserică, în timpul slujbei
09 Mar 2009   •   21:34

Liturghie însângerată într-o biserică din statul american Illinois. Un pastor a fost împuşcat mortal, în timpul slujbei, sub privirile îngrozite ale credincioşilor. Apoi ucigaşul s-a înjunghiat şi a mai rănit două persoane care vroiau să-l imobilizeze. Mobilul crimei rămâne, deocamdată, un mister.

Tragedia s-a petrecut într-o mică biserică baptistă rurală. Un individ s-a apropiat de pastor şi, după o scurtă discuţie, a scos pistolul şi a tras patru focuri. Reverendul a încercat să se apere cu Biblia, care a fost, însă, spulberată de gloanţe.

?Glonţul a lovit Biblia pastorului şi a fost ca şi cum ar fi aruncat confetti - s-au dus peste tot. Oamenii erau îngenunchiaţi, întinşi pe jos, ţipau şi se rugau? a povestit un martor.

Pastorul s-a prăbuşit iar asasinul a scos un cuţit cu care, se pare, că a încercat să se sinucidă. Doi bărbaţi s-au aruncat asupra lui şi l-au culcat la pământ. Atât ei cât şi ucigaşul au suferit răni destul de grave şi au fost duşi la spital.

Preotul ucis era tată a doi copii şi conducea parohia de aproape 22 de ani. Nu se ştie dacă îl cunoştea pe agresor. Numele criminalului nu a fost dezvăluit iar poliţia nu are, deocamdată, indicii că el ar avea antecedente penale sau psihiatrice.

Observator

×
Subiecte în articol: SUA
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close