Antena 3 CNN Externe SUA. Român vinovat de luare de ostatici

SUA. Român vinovat de luare de ostatici

SUA. Român vinovat de luare de ostatici
05 Iun 2007   •   17:22

Un român, aflat ilegal în Statele Unite, şi-a răpit fosta iubită şi un prieten de-al fetei, i-a bătut şi i-a ţinut ostatici câteva ore. Când femeia a reuşit să scape, bărbatul s-a împuşcat în cap. Teodor Câmpan, de 34 de ani, a intrat în casa fostei iubite, din Oakland, înarmat cu un pistol. A legat-o pe femeie şi pe prietenul acesteia, iar apoi a început să-i lovească. După câteva ore în care i-a ameninţat cu moartea, românul i-a obligat să urce în maşina sa. La un moment dat, femeia a sărit din automobil. Atunci, Teodor Câmpan s-a sinucis.

Aşa au scăpat cu viaţă cei doi ostatici. Femeia a fost dusă la spital, unde a primit îngriji. Prietenul ei nu a fost rănit. Teodor Câmpan era o cunoştinţă mai veche a autorităţilor americane. De fiecare dată a intrat în ţară ilegal.

Prima oară, românul a fost prins şi expulzat acum doi ani. El a declarat că intrase în Statele Unite în portbagajul unei maşini care venea din Canada. Şi atunci a hărţuit-o pe fosta iubită, dar nu a ajuns în faţa instanţei, pentru că femeia nu a depus plângere.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close