Antena 3 CNN Externe SUA. Incidente armate în serie, soldate cu 14 morţi (VIDEO)

SUA. Incidente armate în serie, soldate cu 14 morţi (VIDEO)

SUA. Incidente armate în serie, soldate cu 14 morţi <font color=red>(VIDEO)</font>
08 Feb 2008   •   17:21

14 oameni au fost ucişi, în patru atacuri comise în aproape 24 de ore în Statele Unite. Ultimul a avut loc vineri seara, când o studentă a împuşcat două persoane la Colegiul Tehnic din Louisiana, după care s-a sinucis. Cel mai grav incident a avut loc însă la primăria unui oraş din Missouri. Un bărbat a dat buzna în sala de şedinţe a primăriei din oraşul Saint Louis şi a deschis focul la întâmplare. Ţinta lui era primarul, pe care l-a împuşcat în cap. Omul este în stare critică, la spital.

TEROAREA DIN ŞCOALĂ:  

A nimerit în total şapte persoane, dintre care cinci au murit, iar poliţia din Kirkwood a deschis focul şi l-a împuşcat mortal pe agresor. În 2006, individul a fost arestat de două ori pentru întreruperea şedinţelor consiliului municipal.

În Los Angeles, poliţia a intervenit în forţă după ce un individ a anunţat că şi-a omorât familia. Înainte de a fi anihilat de oamenii legii, criminalul a împuşcat un membrul al echipei SWAT şi a rănit un altul.

Un alt incident a avut loc la o şcoală primară din Ohio. O învăţătoare a fost rănită grav de soţul ei, care a deschis focul în sala de curs.

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close