Antena 3 CNN Externe SUA: Clădire industrială veche de 150 de ani, cuprinsă de flăcări

SUA: Clădire industrială veche de 150 de ani, cuprinsă de flăcări

SUA: Clădire industrială veche de 150 de ani, cuprinsă de flăcări
Foto: monstersandcritics.com
15 Oct 2010   •   12:42

O uriaşă clădire industrială, veche de 150 de ani, a fost distrusă de un spectaculos incendiu, într-un orăşel de pe coasta de est a Statelor Unite. Nu s-a înregistrat nicio victimă, deşi într-o parte a construcţiei erau amenajate locuinţe.

Incendiul s-a declanşat în clădirea care adăpostea, pe vremuri, un complex de mori, iar acum urma să fie transformată în bloc de locuinţe. Pompierii n-au mai putut face nimic pentru a salva porţiunea centrală a clădirii, care s-a prăbuşit.

Zeci de pompieri s-au luptat timp de opt ore ca să stingă flăcările. Pericolul era foarte mare, întrucât într-o altă aripă a clădirii lucrările de reamenajare erau încheiate iar unii locatari se mutaseră deja. Dar pompierii au reuşit să-i ferească de nenorocire. Locatarii sunt fericiţi că au scăpat cu viaţă şi nici nu le mai pasă că, în graba evacuării, şi-au lăsat în apartamente o parte din bunuri.

Mulţi localnici cred că un incendiu de asemenea proporţii nu a putut fi decât urmarea unui act criminal. Specialiştii nu au, deocamdată, nicio dovadă în acest sens, dar ancheta este abia la început.

Clădire distrusă de incendiu





×
Subiecte în articol: incendiu SUA
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close