Antena 3 CNN Externe SUA. Cinci oameni au murit într-un accident aviatic produs în statul Nevada

SUA. Cinci oameni au murit într-un accident aviatic produs în statul Nevada

SUA. Cinci oameni au murit într-un accident aviatic produs în statul Nevada
10 Mai 2009   •   10:21

Cinci oameni, patru bărbaţi şi o femeie, au murit duminică dimineaţă, în urma prăbuşirii unui avion de mici dimensiuni în nordul statului american Nevada. Victimele aveau vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani. Potrivit autorităţilor, aparatul s-a prăbuşit la circa zece minute după ce a decolat. Purtătorul de cuvânt al Administraţiei federale a aviaţiei civile din SUA a declarat că nu este sigur încotro se îndrepta avionul. Autorităţile au deschis o anchetă şi investighează incidentul.

Într-un alt incident aviatic, 10 pasageri au fost răniţi în timpul unui zbor al companiei aeriene Lufthansa. Aparatul Airbus A321 efectua o cursă între Munchen şi Lisabona. La un moment dat aparatul de zbor a intrat într-o zonă cu turbulenţe, iar pasagerii care nu purtau centuri au fost răniţi. Pentru a li se acorda îngrijiri medicale autorităţile au decis ca avionul să aterizeze de urgenţă la Geneva. O parte dintre pasagerii răniţi au fost spitalizaţi.

Preşedintele parlamentului portughez, care se întorcea dintr-o călătorie oficială în China împreună cu un grup de deputaţi, şi cântăreaţa portugheză Dolce Pontes se aflau la bord, dar nu au fost răniţi.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close