Antena 3 CNN Externe SUA. Adolescenţi executaţi lângă zidurile unei şcoli

SUA. Adolescenţi executaţi lângă zidurile unei şcoli

SUA. Adolescenţi executaţi lângă zidurile unei şcoli
07 Aug 2007   •   10:51

Trei adolescenţi americani au fost executaţi de o bandă de necunoscuţi. Crima a avut loc lângă zidul unei şcoli, unde victimele au fost obligate să îngenuncheze iar apoi au fost împuşcate. O tânără, colegă a celor trei, a fost grav rănită de atacatori. Cei trei liceeni au fost executaţi chiar lângă zidul şcolii Newark, unde învăţau. În momentul incidentului, tinerii, împreună cu o colegă, ascultau muzică într-o parcare de lângă şcoală. Ei au fost atacaţi din senin de câţiva indivizi înarmaţi. Agresorii au împuşcat-o mai întâi pe tănâră şi au abandonat-o pe o alee, iar apoi i-au obligat pe cei trei băieţi să îngenuncheze lângă zid unde i-au împuşcat în cap.

?Sunt şocat. Este uimitor, pentru că acestă fată era foarte ambiţioasă şi ştia ce vrea de la viaţă. Se pregătea să meargă la colegiu?, a spus cu durere unchiul fetei, John Mcclain. Mama unuia dintre băieţi a declarat că fiul ei ?voia să fie preot. Asta voia să facă. A luptat mereu pentru dreptate?.

Atacatorii au dispărut apoi fără urmă. Poliţiştii nu au, deocamdată, niciun indiciu, însă bănuiesc că ucigaşii sunt membrii unei bande de traficanţi de droguri.

Zona din jurul şcolii este cunosctută drept una dintre cele mai rău famate din Newark.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close