Antena 3 CNN Externe SUA. 15 studenţi români în pericol din cauza incendiilor (VIDEO)

SUA. 15 studenţi români în pericol din cauza incendiilor (VIDEO)

SUA. 15 studenţi români în pericol din cauza incendiilor <font color=red>(VIDEO)</font>
22 Aug 2007   •   17:25

15 studenţi români, plecaţi în Statele Unite cu un program de lucru în străinătate pentru tineret, trăiesc momente de coşmar. Un incendiu izbucnit în apropiere de Sun Valley, staţiunea în care se află tinerii din România, a transformat în infern regiunea. Flăcările, izbucnite sâmbătă în oraşul Warm Springs, s-au apropiat periculos de staţiune, iar 560 de pompieri se chinuie de zile întregi să stingă incendiul. Unul dintre studenţii români a declarat prin telefon că ?se vede fumul, se vede fumul foarte dens, deasupra oraşului, şi în staţiune. Şi ne-am speriat, când am văzut ce respirăm şi în ce zonă stăm.?


În paralel, pompierii au început să se ocupe şi de un incendiu izbucnit luni noapte, pe flancul de sud-est al oraşului Castle Rock. Flăcările s-au extins repede din cauza tufişurilor uscate din zonă. Pompierii au fost obligaţi să amâne operaţiunile de stingere a flăcărilor şi să se concentreze pe evacuarea locuitorilor din zonă. Pentru că focul nu a putut fi stins până acum, autorităţile au trimis în zonă încă 10 echipaje de intervenţie.

Operaţiunea celor 560 de pompieri este îngreunată de vântul puternic. Mai multe localităţi americane sunt în continuare în stare de alertă din cauza incendiului.


Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close