Antena 3 CNN Externe Studiu: Consumul de sucuri acidulate cu zahăr creşte riscul îmbolnăvirii de cancer pancreatic

Studiu: Consumul de sucuri acidulate cu zahăr creşte riscul îmbolnăvirii de cancer pancreatic

<1 minut de citit Publicat la 22:17 08 Feb 2010 Modificat la 22:17 08 Feb 2010
Studiu: Consumul de sucuri acidulate cu zahăr creşte riscul îmbolnăvirii de cancer pancreatic

Persoanele care beau sucuri acidulate care conţin zahăr prezintă un risc crescut de a se îmbolnăvi de cancer de pancreas.

Potrivit cercetătorilor din Singapore, aceste persoane au cu 87 la sută mai multe şanse de a avea acest timp de cancer decât cei care consumă suc natural.

Studiul realizat pe un eşantion de 60 de mii de persoane arată zahărul din din băuturile răcăritoare acidulate creşte nivelul de insulină, iar acesta contribuie la creşterea celulelor canceroase din organism.

Antena 3



×
Etichete: cancer suc
x close