Antena 3 CNN Externe Strângere de fonduri pentru Tyler Moldovan, polițistul din SUA cu origini românești împușcat săptămâna trecută. Anunțul ambasadorului României

Strângere de fonduri pentru Tyler Moldovan, polițistul din SUA cu origini românești împușcat săptămâna trecută. Anunțul ambasadorului României

Fundaţia Poliţiei din Phoenix realizează o strângere de fonduri, pentru a veni în sprijinul polițistului cu origini românești, care a fost rănit în timpul unei operațiuni săptămâna trecută. Ambasadorul României în SUA a relatat povestea acestuia pe pagina de Facebook.

strangere fonduri Tyler Moldovan
Strângere de fonduri pentru Tyler Moldoval, polițistul din SUA cu origini românești. Anunțul ambasadorului României Sursa foto: Facebook/ Andrei Muraru
de Cerasela Stafie    |    20 Dec 2021   •   09:20

Tyler Moldovan, un polițist din SUA cu origini românești se zbate între viață și moarte, după ce a fost rănit în timpul unei operațiuni. Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută, iar bărbatul a fost împușcat de aproximativ opt ori, inclusiv în cap, de un infractor încolțit de oamenii legii.

Colegii bărbatului de la Phoenix Law Enforcement Association au demarat o strângere de fonduri, pentru a veni în ajutorul acestuia și a familiei lui. 

Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, a făcut un apel pe Facebook pentru donații și a relatat pe larg povestea lui Tyler Moldovan. Demnitarul a mers la evenimentul de strângere de fonduri și a fost alături de părinții și buncii ofițerului.

”Am vorbit cu părinții lui, Adina și Dan Moldovan, cu colegii și prietenii lui Tyler, români și americani. Cu adâncă emoție, am purtat o lungă conversație despre Tyler și viața familiei Moldovan înainte și după tragedie. Gloanțele nu pot nimici nădejdea și nici frânge rugăciunea. Chiar dacă lacrimile le brăzdează chipurile, iar lungile tăceri și suspinele apăsătoare sunt mai tot timpul prezente, flacăra speranței nu s-a stins. Suntem cu toții șocați, dar ne rugăm, într-o singură dorință, și sperăm la un miracol. Am fost cu atât mai mișcat de evenimentul tragic știind că familia Moldovan urma să ne găzduiască sâmbătă seara pentru o cină românească în casa lor,” a scris Andrei Muraru pe Facebook.

”Ne păstrăm speranța și ne rugăm pentru Tyler. Putem de asemenea să ajutăm familia. Fundația Poliției din Phoenix acceptă donații pentru a-l sprijini pe ofițerul Moldovan și familia acestuia. Donațiile se pot face pe pagina fundației  https://phoenixpolicefoundation.org/moldovan?fbclid=IwAR0JCclE2OlYla021T0spMP0HutXzqwZbuuMoPqgPb-nOFKwFcxjZswaGYg.”, a adăugat diplomatul.

 

×
Subiecte în articol: polițist român strangere de fonduri
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close