Antena 3 CNN Externe Stațiunea de la mare care le interzice turiștilor plimbările în costum de baie | Amenda pe care o primesc dacă nu se conformează

Stațiunea de la mare care le interzice turiștilor plimbările în costum de baie | Amenda pe care o primesc dacă nu se conformează

De cele mai multe ori, turiștii care merg în vacanță la mare uită de haine și se rezumă strict la costumul de baie. Nu se expun așa doar pe plajă, ci și pe străzile din împrejurimi. Pentru a stopa un astfel de comportament, o stațiune de la mare apelează la amenzi.

statiune mare interzice turistilor plimbare costum de baie
Stațiunea de la mare care le interzice turiștilor plimbările în costum de baie | Amenda pe care o primesc dacă nu se conformează
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Iun 2024   •   20:53

Autoritățile din stațiunea spaniolă Platja d’Aro, situată pe Costa Brava, au adoptat noi reguli pentru a limita comportamentele antisociale ale turiștilor.

Printre comportamentele vizate se numără umblatul pe străzi în lenjerie intimă sau afișând păpuși gonflabile.Municipalitatea catalană a decis să adopte aceste măsuri pentru a reduce excesele turismului de petrecere. Dacă ordonanța municipală va primi aprobarea finală, cei care nu respectă noile reguli vor primi amenzi cuprinse între 300 și 1.500 de euro.

Noile reguli interzic, de asemenea, îmbrăcămintea nepotrivită, muzica excesiv de tare și adunările deranjante. Oamenii care lasă în urmă gunoi pe străzi vor fi, de asemenea, sancționați. În plus, plimbările fără o cămașă sau în bikini vor fi interzise în zonele aflate departe de plajă, scrie Gandul.

Platja d’Aro este o stațiune turistică populară situată pe Costa Brava în regiunea Catalonia, Spania. Renumită pentru plajele sale frumoase și apele limpezi, aceasta atrage turiști din întreaga lume.

Pe lângă peisajele naturale, Platja d’Aro oferă o varietate de activități recreative, inclusiv sporturi acvatice, shopping, și o viață de noapte vibrantă. Orașul combină farmecul tradițional cu facilități moderne, oferind astfel o experiență de vacanță completă.

Impunerea acestor restricții urmărește crearea unui mediu mai plăcut atât pentru localnici, cât și pentru turiști, reducând impactul negativ al turismului de petrecere asupra comunității.

 

×
Subiecte în articol: plaja costum de baie amenda
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close