Antena 3 CNN Externe Spania. Cinci români, acuzaţi că au lăsat o femeie să moară într-un canal

Spania. Cinci români, acuzaţi că au lăsat o femeie să moară într-un canal

Spania. Cinci români, acuzaţi că au lăsat o femeie să moară într-un canal
19 Iun 2008   •   09:39

În Spania, cinci români sunt acuzaţi de o crimă care a îngrozit locuitorii unui orăşel din regiunea Huesca. Aceştia sunt acuzaţi că, împreună cu şeful lor spaniol, au răpit-o pe patroana unei companii locale, au legat-o şi au lăsat-o să moară într-un canal. Spaniolul şi cei cinci români sau fost arestaţi miercuri în localitatea Sabiñánigo, la cinci zile după ce poliţiştii spanioli au găsit trupul neînsufleţit al femeii.

Maria Pilar Blasco avea 54 de ani şi era patroana unei mici firme de construcţii. Femeia a dispărut la 10 iunie în timp ce se îndrepta către locul de muncă. Dispariţia a şocat întreaga comunitate. Locuitorii oraşului au căutat-o zile întregi, alături de poliţişti. Trupul victimei a fost găsit după patru zile de la dispariţie, într-un canal. Poliţiştii spun că a fost legată, aruncată de vie în canalizare şi a fost lăsată să moară acolo.

Cei cinci români care au ajuns în arest sunt acuzaţi de complicitate la crimă. Poliţiştii au refuzat să ofere vreun detaliu despre identitatea românilor şi despre implicarea acestora în acest caz. Poliţiştii spanioli l-au mai arestat acum două zile şi pe patronul unei firme care lucrase cu victima.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close