Antena 3 CNN Externe Spania. 5 poliţişti au torturat un român (VIDEO)

Spania. 5 poliţişti au torturat un român (VIDEO)

Spania. 5 poliţişti au torturat un român <font color=red>(VIDEO)</font>
08 Noi 2007   •   14:39
Cinci poliţişti spanioli sunt acuzaţi pentru torturarea unui imigrant român, arestat din greşeală, în iulie anul trecut. L-au confundat cu un infractor, l-au imobilizat şi l-au bătut. Ba chiar, potrivit procurorilor, poliţiştii i-au pus pistolul în gură, ca să mărturisească presupusa infracţiune. Procurorii cer pedepse cu închisoarea între 3 şi 10 ani. După ce a fost insultat, românul a fost ameninţat cu moartea şi agresat de agenţii de poliţie, care i-au provocat hematoame şi contuzii multiple. Parchetul cere ca acuzaţii să plătească despăgubiri în valoare de 9.970 de euro românului şi prietenei acestuia, şi ea arestată în cadrul aceleiaşi operaţiuni, pentru leziunile şi daunele morale provocate, ca şi amenzi în valoare totală de 30.770 de euro.

Logodnica românului, însărcinată în trei luni, a depus şi ea plângere împotriva poliţiştilor, declarând că aceştia au tras-o de păr şi au urcat-o cu forţa în maşina poliţiei, obligând-o să petreacă două ore la secţie, înainte de a-i spune dacă este sau nu reţinută.

În schimb, poliţiştii susţin că ea ar fi insistat să-şi însoţească partenerul la comisariat. Femeia a fost eliberată la câteva ore după incident.

TORTURAT DIN GREŞEALĂ:

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close