Antena 3 CNN Externe Soţul a fost ŞOCAT atunci când a aflat asta despre soţia lui. Aveam un sex incredibil

Soţul a fost ŞOCAT atunci când a aflat asta despre soţia lui. Aveam un sex incredibil

Soţul a fost ŞOCAT atunci când a aflat asta despre soţia lui. Aveam un sex incredibil
Foto: mobile.brothersoft.com
29 Noi 2012   •   17:20

Un belgian, căsătorit de 19 ani cu o femeie indoneziană, a avut un mare şoc când a aflat că aceasta s-a născut de fapt... bărbat, scrie telegraph.co.uk.

Cei doi, Jan şi Monica, sunt căsătoriţi din anul 1993, în ciuda dificultăţilor cu care au avut de-a face din cauza serviciului de Imigrări belgian.

Dar Jan a descoperit numai de câteva săptămâni că soţia sa a fost bărbat şi a suferit o operaţie de schimbare de sex.

"Am adus-o în Belgia, cu toate că nu mi-a fost uşor. Autorităţile belgiene au avut îndoieli serioase cu privire la autenticitatea certificatului de naştere şi a documentelor de identitate, dar în cele din urmă am reuşit. Mi s-a părut o femeie atrăgătoare. Nu avea nici un fel de trăsături bărbăteşti".

Jan, 64 de ani, a declarat că împreună au decis să nu aibă copii, deoarece el avea deja 2 din căsătoria anterioară.

"Nici în timpul sexului nu îmi dădeam seama", a declarat el.

Timp de mulţi ani cuplul a trăit o viaţă normală, iar Monica, 48 de ani, a fost ca o soră mai mare pentru cei doi copii ai lui Jan, până ce viaţa de familie s-a răcit din cauza faptului că femeia şi-a luat o slujbă cu normă întreagă.

"Monica a început să se schimbe foarte mult. Fiul meu cel mai mare a văzut-o de câteva ori într-un club. A început să poarte haine foarte mulate, fuste foarte scurte şi topuri, iar abdomenul său era expus continuu".

Lumea a început să vorbească, iar, după ce Jan a găsit mesaje de amor în telefonul ei, a confruntat-o atât de violent, încât Poliţia a fost nevoită să intervină.

"Un prieten mi-a spus că a auzit că Monica a fost de fapt bărbat. Nu am putut să cred. Fiul meu a auzit de asemenea astfel de vorbe," a declarat bărbatul.

"Am împins-o peste perete şi i-am spus: Ştiu tot adevărul. Eşti bărbat? Atunci a fost prima dată când a recunoscut că s-a născut bărbat şi a făcut o operaţie de schimbare de sex. Acum este femeie în toată regula şi nu a simţit nevoia să îmi mai spună. Mi-am pierdut cuvintele. Atunci a apărut poliţia!"

Jan, care urmează tratament psihiatric, a început procedurile legale pentru a anula căsătoria, dar Instanţa nu şi-a dat încă acordul pentru ca bărbatul să o dea afară din casa familiei.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close