Antena 3 CNN Externe Un soldat ucrainean și-a cerut iubita de soție, după ce a păcălit-o cu un control de rutină. Clipul a ajuns viral

Un soldat ucrainean și-a cerut iubita de soție, după ce a păcălit-o cu un control de rutină. Clipul a ajuns viral

Printre toate dramele care vin din Ucraina, și-a făcut loc și o poveste emoționantă. Un soldat ucainean și-a surprins iubita, cerând-o de soție chiar în timpul unui control de rutină fictiv.

cerere casatorie soldat ucainean
Un soldat ucrainean și-a cerut iubita de soție, după ce a păcălit-o cu un control de rutină. Clipul a ajuns viral Sursa foto: Captură video
de Cerasela Stafie    |    07 Mar 2022   •   22:37

Toată operațiunea a fost filmată, iar clipul a fost postat pe rețelele de socializare de agenția NEXTA. A fost rapid distribuit, iar, la câteva ore de la postare, a strâns deja zeci de mii de vizualizări.

În imagini se poate observa că militarii ucraineni au oprit o mașină, iar toate persoanele din interior au fost supuse unui control de rutină. 

Totul s-a încheiat când unul dintre militari a îngenuncheat și a cerut-o de soție pe iubita sa. Femeia, vizibil emoționată a acceptat cererea.

În mijlocul războiului, toți cei prezenți au aplaudat și le-au împărtășit bucuria celor doi. Printre toate clipurile teribile care vin din Ucraina, acesta arată că speranța și dragostea nu pot fi învinse de soldații ruși.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close