Antena 3 CNN Externe Șofer român, arestat în Italia, după o urmărire ca-n filme. A încercat să fugă pe jos

Șofer român, arestat în Italia, după o urmărire ca-n filme. A încercat să fugă pe jos

Un șofer român a fost arestat de polițiștii italieni, după o urmărire ca-n filme. După ce a făcut accident, tânărul a încercat să fugă pe jos.

carabinieri
Șofer român, arestat în Italia, după o urmărire ca-n filme. A încercat să fugă pe jos Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    29 Oct 2021   •   19:09

Incidentul a avut loc miercuri seara, 27 octombrie. Tânărul de 22 de ani a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor italieni, în localitatea Galileo Ferraris.

Inițial, acesta s-a prefăcut că trage pe dreapta, iar apoi a demarat cu viteză, îndreptându-se către Luzzatti. Oamenii legii au pornit în urmărirea mașinii.

A urmat o goană nebună, iar tânărul a făcut manevre care i-au pus în pericol viața lui, cât și siguranța celorlalți participanți la trafic. În cele din urmă, autoritățile italiene au cerut spijinul unei patrule de la Oficiul General de Prevenire.

Aceasta a interceptat autoturismul în Carlo Bussola. Tot acolo, soferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de o clădire, scrie Napoli.occhionotizie.it.

În ciuda impactului, românul și-a continuat evadarea pe jos, în direcția Nicola Fraggianni. În cele din urmă, cu greutate și după o scurtă luptă, polițiștii au reușit să-l captureze.

Asupra tânărului și în mașina acestuia au fost găsite mai multe unelte folosite la spargeri, un cuțit cu lama de 15 centimetri, precum și o replică de pistol cu ​​aer comprimat.

Românul are și antecendente penale, el a fost reținut de oamenii legii pentru vătămare și opunerea rezistenței față de un funcționar public, iar pe numele acestuia s-au depus și plângeri pentru deținere de arme sau obiecte capabile să rănească. Autoturismul a fost confiscat de autoritățile italiene.

×
Subiecte în articol: roman arestat Italia urmarire
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close