Antena 3 CNN Externe Silvio Berlusconi s-a hotărât să ţină o dietă antistres

Silvio Berlusconi s-a hotărât să ţină o dietă antistres

Silvio Berlusconi s-a hotărât să ţină o dietă antistres
02 Aug 2009   •   18:29

Sănătatea a devenit o prioritate pentru mai marii Europei. Doi lideri importanţi îşi fac ordine în viaţă şi încearcă să-i disciplineze şi pe ceilalţi. Premierul italian Silvio Berlusconi pleacă în vacanţă pentru o porţie zdravănă de sport, în vreme ce preşedintele Nicholas Sarkozy nu le mai tolerează politicienilor francezi excesele alimentare.

După ce a leşinat în urmă cu o săptămână din cauza regimului alimentar strict pe care îl urma, Nicolas Sarkozy vrea ca politicienii francezi să fie şi ei în cea mai bună formă fizică. Un politician care se lupta cu şanse mari pentru un post ministerial a fost respins de preşedintele Franţei pe motiv că ar fi supraponderal. Mai mulţi miniştri s-au apucat de jogging ca să poată fi aproape de forma fizică pe care o impune Sarkozy.

Şi premierul Italiei e hotărât să vegheze mai mult la sănătatatea sa. Silvio Berlusconi va trece la o dietă antistres. Scandalurile sexuale din ultima vreme l-au făcut pe premierul italian să-şi ia o scurtă vacanţă. Presa italiană susţine că Berlusconi s-a consultat cu mai mulţi medici pentru o dietă care să-l readucă la forma fizică la care visează. Premierul a anunţat că va urma o cură sportivă de zece zile pentru că a pierdut din greutate.

Încă de la începutul mandatelor, cei doi politicieni s-au remarcat prin modul de viaţă deloc discret în care guvernează. Dacă aventurile amoroase ale lui Berlusconi sunt subiectul preferat al presei italiene, Sarkozy s-a căsătorit imediat după cea ajuns în fruntea statului cu extravagantul fotomodel, Carla Bruni.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close