Antena 3 CNN Externe Silvio Berlusconi, acuzat că a folosit avioane militare pentru a transporta oaspeţi la vila sa

Silvio Berlusconi, acuzat că a folosit avioane militare pentru a transporta oaspeţi la vila sa

Silvio Berlusconi, acuzat că a folosit avioane militare pentru a transporta oaspeţi la vila sa
02 Iun 2009   •   13:16

Berlusconi se află din nou pe primele pagini ale publicaţiilor italiene. Premierul italian este anchetat în cazul unui posibil abuz al aeronavelor statului de către oficiali. Potrivit The Independent,Berlusconi şi-ar fi transportat mai mulţi oaspeţi la vila sa cu avioane militare.


Cazul a fost deschis, în urma unei reclamaţii făcută de o asociaţie a consumatorilor. ?Nu este normal să folosieşti avioane militare în scop personal şi să consideri că bunurile statului sunt de fapt ale tale?, a spus politicianul Antonio Di Pietro.

În urmă cu puţin timp, Berlusconi a mai fost implicat într-un scandal, fiind acuzat că ar avea o relaţie cu tânăra Noemi Letizia, de numai 18 ani. Mai mult, soţia premierului a ameninţat că va divorţa deoarece nu poate trăi alături de un om care ?frecventează? minore.

În vârstă de 72 de ani, Berlusconi a mai fost implicat şi în alte scandaluri în timpul carierei sale politice. Însă, de fiecare dată, acesta a fost achitat.

În februarie, avocatul britanic David Mills a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru că ar fi luat mită de la Berlusconi. Bucurându-se de imunitate politică, premierul nu a fost tras la răspundere pentru aceste acuzaţii.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi vila avion militar
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close