Antena 3 CNN Externe Şi-a violat nevasta chiar în noaptea nunţii... vezi cum a fost posibil acest lucru

Şi-a violat nevasta chiar în noaptea nunţii... vezi cum a fost posibil acest lucru

Şi-a violat nevasta chiar în noaptea nunţii... vezi cum a fost posibil acest lucru
foto: eyeonlifemag.com
02 Mai 2012   •   11:03

Un bărbat a apărut în faţa instanţei deoarece şi-a violat nevasta chiar în noaptea nunţii, scrie dailymail.co.uk.

Femeia, în vârstă de 20 de ani, a depus o plângere în care a declarat că era atât de beată când s-a întors de la nuntă încât nu a mai avut chef să facă sex cu proaspătul ei soţ. Cu toate acestea, bărbatul nu a ţinut cont de doleanţele femeii şi a forţat-o să facă sex, împotriva voinţei ei.

De asemenea. a mai fost condamnat pentru alte patru "violuri" din timpul scurtului lor mariaj de 2 ani. "Paharul s-a umplut" în momentul în care femeia a fost atacată de 2 ori în 2 zile.

Soţul neagă faptul că şi-a violat soţia de 5 ori.

Procurorul care a cercetat cazul a declarat că atitudinea soţului s-a schimbat în momentul în care femeia a spus "DA". De atunci, el a trăit cu sentimentul că ea îi aparţine, aşa că are dreptul să facă ce vrea.

Unul dintre violurile pentru care este acuzat s-a petrecut chiar în timpul în care femeia era gravidă iar altul în momentul în care aceasta abia ieşise din spital şi suferise operaţia de cezariană.

Femeia susţine că singurul motiv pentru care a făcut plângere împotriva acestuia este din cauză că îi este frică de el. Îi cunoaşte temperamentul şi se teme că îi va lua copiii.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close