Antena 3 CNN Externe Şi-a scos jucăriile la licitaţie pentru a-şi ajuta familia înglodată în datorii (VIDEO)

Şi-a scos jucăriile la licitaţie pentru a-şi ajuta familia înglodată în datorii (VIDEO)

Şi-a scos jucăriile la licitaţie pentru a-şi ajuta familia înglodată în datorii (VIDEO)
20 Iul 2009   •   21:40

Un copil de numai 11 ani încearcă, în disperare, să-şi ajute tatăl şomer. Familia sa riscă să rămână fără casa din cauza restanţelor la plata facturilor. Aşa că băieţelul a scos la licitaţie cele mai preţioase obiecte din viaţa lui: jucăriile.

Zach McGuire are 11 ani şi locuieşte în oraşul american Ohio. A aflat că părinţii lui au probleme cu banii şi că nu şi-au mai plătit facturile de foarte mult timp. Aşa că s-a hotărât să îi ajute. Pentru că este prea mic să muncească, s-a gândit că nu are ce să facă decât să îşi vândă jucăriile.

La licitaţia lui Zach au venit mulţi clienţi. Unii mai mult din solidaritate, decât din nevoia de a cumpăra jucării. Tatăl băiatului este şomer de aproape 1 an.

?M-am rugat Lui Dumnezeu să mă ajute să câştig la loterie. Probabil că mulţi fac asta. Dar ce se întâmplă acum este mai bine decât un câştig la loterie. Valorează mai mult pentru că sunt alţi oameni care vin să ne ajute?, a spus Tom McGuire, tatăl copilului.

Din păcate, vânzarea jucăriilor nu va scoate familia lui Zach din datorii. Dar părinţii băiatului sunt mândri de lecţia de viaţă pe care copilul lor o dă întregii lumi.



Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close