Antena 3 CNN Externe Şi-a dărâmat casa cu buldozerul pentru a nu fi confiscată de bancă (VIDEO)

Şi-a dărâmat casa cu buldozerul pentru a nu fi confiscată de bancă (VIDEO)

Şi-a dărâmat casa cu buldozerul pentru a nu fi confiscată de bancă (VIDEO)
20 Feb 2010   •   23:50

Un american a preferat să-şi demoleze casa decât să lase să-i fie confiscată de bancă, pentru datorii. El spune că a dorit "să le trimită un mesaj" băncilor care caută să facă afaceri profitabile pe seama datornicilor sărăciţi de criză.

Locuinţa lui Terry Hoskins era, de fapt, o vilă destul de somptuoasă, evaluată la 350.000 de dolari. Iar banca hotărâse să i-o confişte pentru o datorie mult mai mică. Acum, însă, banca nu mai poate lua decât un câmp plin de dărâmături.

Hoskins are vechi dispute atât cu banca din orăşelul său, cât şi cu fiscul. El deţinea, împreună cu fratele său, un magazin de covoare şi alte prăvălii. Dar fraţii s-au certat, Hoskins a intrat în datorii, iar banca l-a anunţat că-i va pune sub sechestru şi vila, şi magazinele.

Cineva i-a propus să-i cumpere casa pentru a-i plăti datoria. Banca nu a fost însă de acord cu aranjamentul, deoarece dorea să mai scoată şi un profit din vânzarea casei. Hoskins s-a înfuriat şi a avertizat că va demola casa, dar banca nu l-a luat în serios - şi rău a făcut: omul s-a urcat pe buldozer şi a făcut clădirea una cu pământul.

Iar dacă mesajul nu a fost suficient de clar, Hoskins are de gând să-şi dărâme şi magazinele, înaintea vânzării lor la licitaţie, programată la 2 martie.



Observator


×
Subiecte în articol: casa banca
Cele mai noi știri
Parteneri
x close