Antena 3 CNN Externe Severin: P.E. a fost şocat de 'Aleea ţepelor'

Severin: P.E. a fost şocat de 'Aleea ţepelor'


Severin: P.E. a fost şocat de 'Aleea ţepelor'
11 Mai 2007   •   15:05

Europarlamentarul social-democrat Adrian Severin susţine că amplasarea de către PD a celor 322 de ţepe în Parcul Tineretului a stârnit consternare în Parlamentul European. Mai mult, Severin susţine că acţiunea a fost un atac de tip neofascist la adresa democraţiei. În replică, europarlamentarul PD Monica Iacob Ridzi, l-a acuzat pe Severin că ar fi dezinformat parlamentul european, iar cele 322 de obiecte nu sunt de fapt ţepe, ci... piramide.

'Parlamentul European a fost şocat în această săptămână să afle despre instalarea, într-unul din principalele parcuri ale Capitalei, un parc al copilului, a unor ţepe simbolice, a unor instrumente de tortură şi execuţie pe care principii medievali le foloseau într-un context care nu are nici o legătură nici cu democraţia, nici cu statul de drept', a declarat Severin, conform Rompres.

Severin a afirmat că socialiştii europeni nu au fost singurii care au condamnat 'o asemenea manieră de deviere a referendumului pentru demiterea preşedintelui suspendat Traian Băsescu' şi că inclusiv anumiţi populari europeni au avut aceeaşi reacţie 'de şoc', ca şi parlamentarii europeni liberali, socialişti sau cei din grupul verzilor, potrivit Rompres.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close